sve kategorije
HENTEK

Početna> O Nama

Profil tvrtke

HENTEK CAT je visokotehnološko poduzeće specijalizirano za istraživanje i razvoj, proizvodnju, prodaju i povezane tehničke usluge katalizatora za kontrolu emisije zagađivača motornih vozila. S vodećom osnovnom tehnologijom, snažnom sposobnošću za istraživanje i razvoj, bogatim iskustvom u primjeni proizvoda i efikasnom proizvodnjom i sposobnošću upravljanja kvalitetom, kupcima možemo pružiti isplative proizvode i usluge koji zadovoljavaju strože standarde emisije EURO IV、EURO V、EURO VI .

Poduzeće ima tim sa stručnjacima uključenim u istraživanje i razvoj tehnologije katalizatora, pripremu proizvodnje i tehničke usluge dugi niz godina kao jezgru, zapošljava niz doktorskih tutora i profesora kao tehničku podršku i provodi suradnju na industrijskom sveučilišnom istraživanju (IUR) s fakultet kemije Pekinškog sveučilišta za aeronautiku i astronautiku, kako bi se pružila pouzdana tehnička podrška za razvoj i primjenu proizvoda na međunarodnoj i domaćoj naprednoj razini. Catalyst, ključna komponenta automobilskog trosmjernog katalizatora, ovladao je tehnologijom potpunog poboljšanja aktivnosti katalizatora i smanjenja sadržaja plemenitih metala kroz tehnički proboj odjela za istraživanje i razvoj tvrtke. Tvrtka kao svoju poslovnu filozofiju uzima profesionalizam, integritet, iskrenost i učinkovitost.

Nakon godina istraživanja, s vodećom temeljnom tehnologijom, snažnom sposobnošću istraživanja i razvoja, visokokvalitetnom uslugom nakon prodaje i iskustvom u upravljanju i radu raznih projekata, tvrtka nastoji izgraditi najstručniji i izvrsni profesionalni tim u Kini. Tvrtka pridaje veliku važnost izgradnji tima za talente, formulira detaljne planove obuke za zaposlenike i osigurava prostor za rast i ispoljavanje talenta.

Tvornički prikaz

Potvrde

1
2
14
13
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3

Tehnologija proizvodnje